Mobiele website laten maken

Benut de kansen en bereik nieuwe doelgroepen middels een mobiele website. Densite maakt een professioneel ogende mobiele website tegen een aantrekkelijk tarief.

Thans gebruiken dagelijks miljoenen Nederlanders mobiel internet en het gebruik van smartphones en tablets blijft toenemen. Door aanpassing van uw website aan mobiel gebruik, is uw doelgroep nog beter bereikbaar. Google heeft zelfs de eis dat u, naast uw gewone website, een mobiele website gebruikt.

 

Ook is Mobile commerce in opkomst. Dit zijn mobiele bestellingen. Gebruik mobiele websites als verlengstuk van uw online marketing.

 

Densite stelt zich tot doel dat u een optimale interactie met uw doelgroep bereikt. Zowel voor het beheer van een CMS website als een mobiele website biedt Densite dezelfde beheer- en koppelingsmogelijkheden. Er bestaat eveneens een mogelijkheid om de inhoud van uw bestaande website zonder extra handelingen op uw mobiele website te tonen.

Wilt u meer informatie over de vervaardiging van een mobiele website, laat het ons weten via het contactformulier of tel. 0223-759505.