Wat kost een website

Wilt u een professionele website opmaat die uniek is qua uitstraling? Dan zijn wij u graag van dienst. Al onze ontwerpen zijn ook geschikt voor smartphone en tablet.

Houd u er ook rekening mee dat webhosting een onlosmakelijk onderdeel is voor het online vertonen van uw website. Wij geven altijd de 1ste maand webhosting gratis. Voor webshop kosten scrol naar beneden.

Basis Website € 395

Professionele responsieve designs die wij gedeeltelijk aanpassen aan uw wensen.

Hierdoor blijven de kosten voor u beperkt en heeft u al een volledig website voor € 395,-

Wij leveren dus voor iedereen een betaalbare website op maat.

Wilt u niet met een design werken? Kies dan voor Website Plus of Website Maatwerk.

Website Plus € 595

Mooie unieke responsieve ontwerp in uw huisstijl voor € 595,-

Wij vullen maximaal 5 pagina’s voor u. Daarnaast plaatsen wij maximaal 2 YouTube films en 15 afbeeldingen, welke door u aangeleverd dienen te worden.

Wilt u een website met op maat gewenst techniek en leuke foefjes? Dan kunnen we voor u een website ontwikkelen op maat.

Website Maatwerk € 895

Mooie unieke responsieve ontwerp in uw huisstijl met de gewenste techniek  voor € 895,-

Wij vullen maximaal 5 pagina’s voor u met inhoud/content. Daarnaast plaatsen wij maximaal 2 YouTube films en 15 afbeeldingen, welke door u aangeleverd dienen te worden.

Let op! Voor € 595 kunnen wij geen website leveren wat gelijk is aan bijvoorbeeld marktplaats of een bol.com (Je leest het goed, deze mooie wensen horen wij ook vaak).

Wat kost een webshop

Wilt u een professionele webshop opmaat die uniek is qua uitstraling en met betaalmogelijkheden als iDEAL, PayPal, Afterpay etc. Dan zijn wij u graag van dienst. Al onze ontwerpen zijn ook geschikt voor smartphone en tablet.

Houd u er ook rekening mee dat webhosting een onlosmakelijk onderdeel is voor het online vertonen van uw website. Wij geven altijd de 1ste maand webhosting gratis.

Webshop Basis € 595

De Webshop Basis kent uiteraard de betaalmogelijkheden via PayPal of iDeal, maar ook vooruitbetaling of verzending onder rembours is mogelijk. Dit gebeurt ook geheel geautomatiseerd. Professionele responsive design die wij deels aanpassen aan uw wensen. Hierdoor blijven de kosten voor u beperkt en heeft u al een volledig werkend webshop voor € 495,-

Wij leveren dus voor iedereen een betaalbare webshop op maat.

Aanvulling:

  • 5 producten geplaatst door Densite *
  • Teksten en afbeeldingen deels geplaatst door Densite *

Wij vullen maximaal 5 pagina’s voor u. Daarnaast plaatsen wij maximaal 5 producten, 2 YouTube films en 15 afbeeldingen, welke door u aangeleverd dienen te worden.

Wilt u niet met een kant en klare design werken? Kies dan voor Webshop Maatwerk.

Webshop Maatwerk € 995

Wilt u een professionele webshop die uniek is qua uitstraling? Densite ontwikkelt een webshop met betaalmogelijkheden via PayPal, iDeal en nog veel meer. Geen standaard ontwerp, maar een ontwerp dat volledig is aangepast aan jouw wensen en die bij jouw bedrijf past. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van complexe maatwerkoplossingen.

Aanvulling:

  • 10 producten geplaatst door Densite *
  • Teksten en afbeeldingen geplaatst door Densite *

Wij vullen maximaal 5 pagina’s voor u. Daarnaast plaatsen wij maximaal 10 producten, 2 YouTube films en 15 afbeeldingen, welke door u aangeleverd dienen te worden.

Let op! Voor € 695 kunnen wij geen webshop leveren wat gelijk is aan bijvoorbeeld marktplaats of een bol.com (Je leest het goed, deze mooie wensen horen wij ook vaak).

Contact opnemen?

Adres

Energieweg 14A 1785 AD Den Helder

Email

info@densite.nl

Telefoon

0223-759 505

Wat klanten zeggen

Score: 9,6/10 Beoordelingen: 216 Recensies van klanten: Lezen

Heeft u een vraag?

reclamebureau den helder