Beste Hosting

VPS Webhosting

Webhosting

Met webhosting beschikt u over schijfruimte op een server die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met het internet verbonden is. Densite verzorgt de webhosting van haar klanten op professionele servers in Amsterdam. Deze worden 24 uur per dag gemonitord. Beheer van de server gebeurt door ons zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over patches en updates. Bekijk webhosting kosten.

Wat is een webserver?

Een webserver of kortweg server is een krachtige computer die in een datacentrum staat en permanent verbonden is met het internet. Webservers zijn speciaal gebouwd om weinig ruimte in te nemen en verzoeken te behandelen van bezoekers die webpagina’s opvragen.

De webserver verwerkt de aanvragen, voert instructies uit en stuurt resultaten (webpagina’s) terug naar de bezoekers. Een zware website of een website die veel data gebruikt, wordt ook geadviseerd om gebruik te maken van een CDN. De term ‘server’ wordt ook wel gebruikt voor de software die op de computer draait.

Back-up is zo belangrijk?

Hoewel het voor sommigen als vanzelfsprekend wordt ervaren, is het voor anderen iets geheel nieuws.

Het gebeurt regelmatig dat computers worden gehackt en daarbij allerlei belangrijke gegevens worden gestolen. Denk hierbij aan creditcard gegevens en wachtwoorden. Onbevoegden kunnen dan zo toegang krijgen tot uw gegevens wat fatale gevolgen kan hebben voor uw website. Het kan ook voorkomen dat u zelf per ongeluk onbedoeld bestanden wist of overschrijft.

Het is daarom verstandig om voor een webhosting te kiezen die ook back-up maakt van uw website en e-mails. De vraag is niet of het u ooit zal overkomen, de vraag is wanneer het u zal overkomen.

Webhosting kosten

DETAILS BASIS PLUS
WEBHOSTING SSD SSD
Prijs per maand € 9,- € 19,-
Setupkosten € 45,- gratis gratis
Gratis .nl-domeinnaam
Dataverkeer 80GB 120GB
Totale schijfruimte 500 1000
VPS (Laadsneldheid van website)
E-MAIL
Schijfruimte voor e-mail MB’s 500 1000
E-mail adressen (aliassen) 4 8
Per extra e-mail adres € 2,50 p.m. € 2,50 p.m.
Actief spamfilter
Online webmail
Facturering jaarlijks jaarlijks

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen verzorgen wij enkel webhosting voor de klanten van Densite.

Contact opnemen?

Adres

Energieweg 14A 1785 AD Den Helder

Email

info@densite.nl

Telefoon

0223-759 505

Wat klanten zeggen

Score: 9,6/10 Beoordelingen: 216 Recensies van klanten: Lezen

Heeft u een vraag?

reclamebureau den helder