Citroën Peeman & Slot
www.peemanslot.nl

Adventure Park Builders
www.SalamanderAPB.nl

Website laten maken?

Lage kosten, professioneel ontwerp

Wilt u een website laten maken en bent u op zoek naar een betrouwbaar, vriendelijk en flexibel webdesign bureau, dan bent u bij Densite aan het juiste adres. Ons team van professionele grafische ontwerpers, ontwikkelaars en SEO experts ondersteunt u om de beste resultaten te bereiken bij uw online marketing. Densite maakt voor u een professionele website tegen een vriendelijke prijs. Uiteraard kunt u bij ons ook een webshop laten maken.

Met ons gebruiksvriendelijk CMS systeem heeft u de mogelijkheid om de inhoud van uw website zelf makkelijk aan te passen. Klanten die bij ons een website laten maken worden van begin tot eind begeleid en geadviseerd. Gemakshalve verwijzen wij naar het kopje website recensies voor wat betreft ervaringen en reacties van onze klanten.

Wat is CMS?

CMS is een afkorting voor Content Management Systeem en betekent vrij vertaald: “Het verzamelen, creëren, publiceren en vervolgens van inhoud”. Alle aspecten binnen de website die u zelf kunt bewerken, zoals (nieuws)artikelen, foto’s, banners, nieuwsbrieven, etc. noemen we kort samengevat content.

 

Vrijheid met WordPress CMS

Met het CMS kunt u overal ter wereld lekker makkelijk en op uw gemak uw eigen website beheren. Hiervoor heeft u geen kennis van de internet programmeertaal HTML nodig. Klein beetje kennis van “Microsoft Word” is al voldoende om de content van uw website te beheren.

Bij Densite hebben wij verschillende modules om uw website samen te stellen. Zo kunt u uw website aanpassen aan uw behoeften. Met een CMS kunt u zelf bepalen waar en wanneer u uw website wilt ‘bijwerken’. Wilt u het onderhoud van uw website uitbesteden? Ook dat is mogelijk middels onze onderhoudspakketten.

Het ontwerp van uw website

Uw website vormt de eerste indruk van uw bedrijf, waarop zakelijke klanten hun beslissing baseren.

Een eenvoudige of dynamische website laten maken is uw eigen keus. Wij kunnen voor u elke gewenste website ontwikkelen in een prima kwaliteit/prijs verhouding. Als u zich met uw website wilt onderscheiden om uw diensten en producten onder de aandacht te brengen, adviseren wij u wel daarin een weloverwogen keuze te maken. Immers uw website is uw visitekaartje.

Onze websites herbergen allerlei technieken. Van een nieuwsbrief tot een online afspraak systeem. Welke vorm u ook wenst, Densite kan het voor u verzorgen.

Buiten het ontwerp van de website is het ook van groot belang om bij zoekmachines goed vindbaar te zijn. Wij maken de websites zo gebruikersvriendelijk mogelijk met een overzichtelijke navigatiestructuur voor de zoekmachines. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt er ook goed gekeken wat u zelf wilt uitdragen. Er kunnen veel factoren spelen die, mits goed op elkaar afgestemd, tot een prachtig eindproduct leiden met een magnifieke uitstraling. De uitstraling van de website naast de vindbaarheid op de zoekmachines staan garant voor uw succes. Tenslotte is uw succes ook ons succes.

Contact opnemen?

Adres

Energieweg 14A 1785 AD Den Helder

Email

info@densite.nl

Telefoon

0223-759 505

Wat klanten zeggen

Score: 9,6/10 Beoordelingen: 216 Recensies van klanten: Lezen

Heeft u een vraag?

reclamebureau den helder