Wat rekenen jullie voor een website?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Bij ons is WYSIWYG (what you see is what you get). Onze tarieven zijn zoals ze worden aangegeven in de tarieven lijst. Als voorbeeld, een Website Basis Pakket kost € 345,-. Dat is dan ook het totaal tarief wat u betaalt. Er komt niks bij, er gaat niks van af. Tenzij u extra diensten van ons afneemt.

Hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?
Hier hebben we een kort antwoord op. Omdat het simpelweg kan. Voorbeeld: een fototoestel kost bij de ene leverancier 300 euro, en een dezelfde fototoestel kost elders 180 euro. De vraag is, hoeveel wilt de leverancier op zijn product verdienen?
Verzorgen jullie ook Webhosting en Domeinnaam?

Ja. Uitsluitend voor onze opdrachtgevers nemen wij de domeinregistratie en hosting uit handen. We bieden verschillende webhosting pakketten aan (vanaf € 72,00 per jaar) welke wij afstemmen op het type website. Uw en ons voordeel: één partij voor hosting, e-mail en website. De service en kwaliteit van Densite.nl.

Wat ons ook onderscheid is dat al onze website pakketten de 1ste jaar inclusief domeinnaam is.

Hoe zit het met het onderhoud van mijn website?

Praktisch al onze websites voorzien we van een CMS. Een deel van onze opdrachtgevers onderhoudt hun website dan ook zelf. Toch merken we dat (vaak na verloop van tijd) niet iedereen toe komt aan het onderhouden. Hoewel het niet moeilijk is, moet er wel content geschreven, afbeeldingen gemaakt en geoptimaliseerd worden voor zoekmachines.

Daarom bieden wij voor onderhoudswerkzaamheden de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief een onderhoudscontract af te sluiten.

Hoe snel kunnen jullie een CMS Website leveren?

Dit is afhankelijk van de opdrachtgever. Als de opdrachtgever met spoed een website nodig heeft, dan kunnen wij dat binnen 8 werkdagen een compleet op wens gemaakte CMS Website realiseren. U moet wel rekening houden met veel communicatie in een korte tijd. Wij rekenen geen extra kosten aan het opleveren van een spoed website. Als de opdrachtgever geen haast heeft, dan kunnen wij dat inplannen en binnen de gewenste periode een website opleveren.

Afbeeldingen is dat inclusief de website pakketten?

Nee. Alle afbeeldingen die worden getoond bij de presentatie van een website is demonstratiemateriaal. De gewenste afbeeldingen die de klant wilt hebben, dient hij/zij zelf aan te schaffen of Densite specifiek opdracht te geven om afbeeldingen aan te schaffen. De kosten van de aangeschafte afbeeldingen zullen zonder winst worden doorberekend aan de klant.

Wat is CMS

“Content Management System” betekent vrij vertaald: “het verzamelen, creëren, publiceren en vervolgens onderhouden van inhoud”. Kortweg een CMS betekent voor de klant dat hij/zij op eenvoudige wijze de website kan beheren. Hij/zij kan, zonder onze tussenkomst, teksten wijzigen en pagina’s en/of afbeeldingen toevoegen.

Ik ben mijn login wachtwoord vergeten

Ga naar uw inlog pagina van uw website en klik op Wachtwoord vergeten? Daar kunt u uw gebruikersnaam of uw e-mail invoeren. Klik vervolgens op Verzenden en u krijgt automatisch een mail, waarin u uw wachtwoord kunt resetten.

Wat kunnen jullie voor mijn nieuwe bedrijf betekenen?

Wij kunnen u van A tot Z begeleiden in het opbouwen en uitvoeren van uw (digitale) media. Daarbij kunt u denken aan:

  • Webdesign
  • Logo ontwerp
  • Ontwerpen en leveren van briefpapier
  • Ontwerpen en leveren van visitekaart
  • Ontwerpen en leveren van flyers/folders
  • Social media opbouw
Foto's van internet downloaden en gebruiken, mag dat?

Nee, dat mag niet. Als u foto’s gebruikt die u van internet of andere websites hebt gedownload, dan krijgt u vroeg of laat verzoeken tot het verwijderen van plaatjes. Dit omdat de eigenaren van de afbeeldingen copyright hierover hebben. Verwijderd u ze niet, dan is het een kwestie van tijd alvorens u een brief van een advocaat kunt verwachten.

Officieel moet u betalen voor het beeldmateriaal dat u gebruikt. Hoewel het overgrote deel van de eigenaren die eigendomsrecht hebben over de afbeeldingen hier niet moeilijk over doen, mag u daar toch geen rechten aan ontlenen. Plaatjes zomaar van het internet halen en gebruiken voor uw eigen website is verboden. Er zijn veel bedrijven op internet te vinden waar u afbeeldingen kan kopen voor een klein bedrag ( van € 0,15 tot enkele euro’s).

Mijn vraag staat er niet bij!

Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaand contactformulier, per mail of telefoon: 0223 – 759 505

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht