Klik hier om uw recensie te plaatsen


Submit your review
* Required Field

Kennis van zaken!

Sep 18, 2011 sterren door Marie Buurmeester

Densite Webdesign heeft kennis van zaken. En dat vertaalt zich in mooie en professionele websites. Bij het eerste gesprek met Densite Webdesign kreeg ik al direct vertrouwen in zijn diensten. Hij luisterde goed en toonde zich bereid mijn wensen juist te vertalen. Na dat gesprek had ik eigenlijk geen bedenktijd meer nodig: ik voelde mij in goede handen. Dat bleek ook het geval te zijn! De samenwerking verliep soepel; al mijn vragen werden direct beantwoord en mijn vertrouwen in een goede afloop groeide meer en meer. Ik vind het niet gek dat Densite Webdesign zoveel tevreden klanten heeft. Het geheim van hun succes zit in de expertise, duidelijkheid en klantvriendelijkheid. Ik ben helemaal tevreden!


Professioneel!

Sep 07, 2011 sterren door N. Petrov

Vanaf het eerste contactmoment met Densite Webdesign, heb ik een professionele indruk van ze. Al in een vroeg stadium heb ik mijn wensen ten aanzien van kleurstelling, logo en vormgeving kenbaar gemaakt. Densite Webdesign is op voortreffelijke wijze in staat geweest deze wensen te vertalen naar een prachtige website. Als ik belde voor de zoveelste wijziging of vraag werd ik steeds klantvriendelijk te woord gestaan en de communicatielijnen waren kort en constructief. Bij Densite Webdesign geldt: afspraak is afspraak, en daar houd ik van!


Creatief team!

Aug 18, 2011 sterren door Ryan Line

In grote lijnen wist ik wel hoe mijn website er uit zou moeten komen te zien, maar juist dan is het de uitdaging om die ideeën in je hoofd ook in werkelijkheid uitgevoerd te zien. Met Densite Webdesign bleek dat geen probleem. Integendeel. De juiste vragen werden gesteld om te achterhalen wat counseling nu eigenlijk is en wat mijn wensen en eisen zijn. Het logo was vlot ontwikkeld en het eerste ontwerp van de website gaf al direct het vertrouwen dat de definitieve versie helemaal goed zou worden. En dat is dus ook gelukt. Mijn ervaring is dat je bij Densite Webdesign vanaf het eerste contact weet waar je aan toe bent en dat je met een creatief en professioneel team te maken hebt. Volgens mij kunnen ze hun pay-off ‘Wedden dat het clickt?’ met willekeurig welke klant voor 100% waarmaken.


Goede samenwerking!

Aug 02, 2011 sterren door H. Elkadouri

Na de start van mijn bedrijf dit jaar was ik al een tijdje aan het dubben of ik zelf mijn website wilde bouwen of dat ik het wilde uitbesteden. Het werd mij al vrij snel duidelijk dat het schrijven van de tekst voor de website al een hele klus zou worden en de nodige tijd zou vragen, die ik liever in andere zaken wilde steken.

Ik besloot de hulp van DENSITE WEBDESIGN in te schakelen en na een eerste oriënterend gesprek verliep de samenwerking zeer voorspoedig en plezierig. Het eerste ontwerp van mijn website bleek gelijk een schot in de roos en dat gaf veel tijdswinst, want daar hoefden we het al niet meer over te hebben. Nu was het alleen nog maar een kwestie van één op 1 één contact met elkaar hebben over de kleine verbeterpunten. Het was nooit geen probleem om de website bijgesteld te krijgen en al die tijd heb ik mij klant gevoeld. Het ging om wat ik wilde en hoe ik het wilde.

Altijd werd onderzocht of iets mogelijk was en zo niet, kreeg ik een duidelijk antwoord. Zelf had ik dit ontwerp niet voor elkaar kunnen krijgen! Densite, bedankt!


Top service!

Jul 19, 2011 sterren door Kees Bruin

Densite Webdesign is een bedrijf dat veel tijd gebruikt om te luisteren naar de klant. Op deze manier komt er uiteindelijk een produkt op maat tot stand. Ook nadat de website is gelanceerd is Densite bereid om samen met ons de puntjes op de ‘i’ te zetten. Ook de kleinste details worden tot in de puntjes verzorgd. Een zeer plezierige manier van samenwerken!” Mijn complimenten.


Goede communicatie!

Jun 28, 2011 sterren door Minchenu Maduro

De firma Densite Webdesign heeft een nieuwe website voor ons gemaakt. We zijn erg tevreden over en wat ons erg aanspreekt is de goede onderlinge communicatie met Densite Webdesign. Van klanten krijgen we goede reacties en dat geeft toch de nodige voldoening”. Onze dank hiervoor Densite.


Top service!

Jun 24, 2011 sterren door Sandra en Marchel

Via een vriend terecht gekomen bij Densite, en dit was een gouden zet.
Klantvriendelijk en vooral veel kennis, Denkt echt mee en komt zelf met goede aanvullingen. Onze site is erg mooi geworden en dit krijgen we ook van veel klanten te horen, en daar gaat het natuurlijk om. Densite ontzetten bedankt.

Marchel & Sandra


Website Laten Maken , USA 5.0 5.0 67 67 Bij deze wil ik densite bedanken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service van onze website.Binnen een week stond onze website online. Densite heeft volop m
Page:
«567