Klik hier om uw recensie te plaatsen


Submit your review
* Required Field

Een zeer tevreden klant

Sep 30, 2013 sterren door Boris van den Berg

Wij waren op zoek naar een tijdelijke oplossing voor onze site. Maar na de gesprekken, de service, het resultaat en de begeleiding zou het zomaar kunnen dat deze tijdelijke oplossing een definitieve wordt...

Bedankt voor alles tot nu toe!


super site

Sep 25, 2013 sterren door stefan kremer

Na ons eerste gesprek , had ik meteen het gevoel dat densite ons begreep.
en nu de website klaar is .
kan ik ook niks ander zeggen dan super mooi !!!

en het geduld waarmee de uitleg is gedaan.
kom je niet snel meer tegen.

super website en nog steeds super ondersteuning,
als ik erg niet uitkomt.

bedankt !!!


Nieuwe website

Sep 24, 2013 sterren door Zondervan Procurement Services

Zeer tevreden over densite. Goed meedenken over verhuizen van oude website en doorlinken van oude site. Snel maken van nieuwe site. Duidelijke uitleg en training in cms. Prettig om mee te werken. Kortom. Top!


Thanks

Sep 11, 2013 sterren door J&F Company

Fijn geleverd werk, snelle service en budgetvriendelijk, wij zijn super tevreden over onze site, nogmaals bedankt


Eindelijk! Wat een opluchting!!

Sep 04, 2013 sterren door Edwin Kamstra

We waren eerst bij een ander website bouwer die er rare praktijken op na hield en de service was belabberd, vooral voor ons en de prijzen wil ik het niet eens over hebben. Wij zijn nieuw in deze tak van sport. Nadat het schip was gestrand bij die bouwer kwamen wij via via terecht bij Densite.
WAT EEN OPLUCHTING...., WAT EEN SERVICE...., WAT EEN VRIENDELIJKHEID...., WAT EEN GOEDE PRIJZEN...., WAT EEN BEREIKBAARHEID...., WAT EEN KWALITEIT....,
Hier kan heel webbouwend Nederland een voorbeeld aan nemen.
Niet twijfelen, maar neem van ons aan: GA VOOR DENSITE!!! Daar krijg je geen spijt van!


Superservice Densite Webdesign!!

Aug 16, 2013 sterren door Anand Swami Persaud

U belt.....Densite snelt!! zat even vast met een nieuw email adres plaatsen. Even bellen en hulp van afstand is zo gebeurd......Densite webdesign....een aanrader!! The Blooming Human zegt: DOEN!!!


Top bedrijf & Top service

Aug 02, 2013 sterren door Maureen Weels

Voordat ik bij Densite terecht kwam, heb ik een aantal webshop designers gesproken en demo's uit geprobeerd. Maar kwam uit eindelijk tot de conclusie dat, dat niet bij mij paste. Bij Densite is de webshop gebouwd zoals ik het graag wilde. De backoffice is super en wijst zich vanzelf...kortom Densite is een aanrader! De service en kwaliteit zijn van zeer hoge waarde! Thanks!


Toeval bestaat niet

Jul 31, 2013 sterren door Van Der Keelen Benny

Door een probleem met mijn vorige website ben ik toevalig in contact gekomen met "Densite" zoals de meesten zeggen toeval bestaat niet ben ik erg onder de indruk geweest van deze profecionele en prettige samenwerking, Mijn website: http://www.mrbeanimitator.be/ heeft een heel andere dimensie gekregen en bedank Densite voor de prachtige bouw ervan! BEDANKT!


fijne service

Jun 24, 2013 sterren door Vioolschool Den Haag

Ik ben blij met Densite in zee te zijn gegaan. De samenwerking is echt heel fijn, en Densite doet er alles aan de website zo optimaal mogelijk te maken. Het is ook prettig dat alles rustig en duidelijk wordt uitgelegd, en ze nemen alle tijd om je te helpen. Resultaat: een prachtige website!


Verademing

Jun 03, 2013 sterren door Olav

Densite luistert
Densite reageert
Densite denkt mee
Densite doet

DENSITE WERKT!

thanks nog voor prettige samenwerking!


Website Laten Maken , USA 5.0 5.0 67 67 Bij deze wil ik densite bedanken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service van onze website.Binnen een week stond onze website online. Densite heeft volop m