Klik hier om uw recensie te plaatsen


Submit your review
* Required Field

Densite is echt een aanrader!

Feb 14, 2014 sterren door P. Frederiks

Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening en service van Densite. Ik kan iedereen die een website wil laten maken aanraden om dit door Densite te laten doen!Er wordt snel en goed werk geleverd en er wordt ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Erg vriendelijk en vakkundig!


Klasse!!

Jan 15, 2014 sterren door HenkPosthumus

Geen woorden maar daden !! Na het opstellen van een pakketje wensen en het nodige overleg is Densite aan de slag gegaan voor ons beveiligingsbedrijf. Het resultaat is meer dan bevredigend te noemen. Professioneel in elkaar gezet en ook na het in de lucht komen van de site kun je altijd bij Densite aankloppen voor advies.Website nodig ? Densite bellen !


Snelle nette levering nieuwe website!

Jan 12, 2014 sterren door Marjon Staudt

Wij zijn ZEER tevreden over onze website, goed en duidelijk design! Ook het contact en uitleg was lekker soepel en helder. Ze komen alle afspraken punctueel na, je kunt er dus op vertrouwen. Nog nooit zoiets meegemaakt dat we bijna in 1 week tijd een hele nieuwe webshop tot onze beschikking hadden. Wij raden echt iedereen aan om met Densite in zee te gaan als je een nieuwe website/shop wilt realiseren of verouderde website/shop wilt restylen! Goede creatieve ideeën en aanvullingen. Dank jullie wel Densite!


tevreden met mijn website

Dec 17, 2013 sterren door marco baas

Zeer tevreden met mijn website
alles zeer duidelijk en rustig uitgelegd
bij Densite bent u op het juiste adres voor een mooie website met de juiste service


Densite doen!!!

Dec 10, 2013 sterren door Brigitte Hoeben

Densite is een echte aanrader, ze denken heel goed mee ook al in het vinden van een bedrijfsnaam. Snelle start na aanvraag. Alle wensen worden gerespecteerd, er is goed en veel overleg. Nooit wordt je gestoord door rammelende telefoons op de achtergrond, je krijgt de volledige aandacht.
Het resultaat is boven verwachtingen goed en mooi, helder, modern, praktisch.
Altijd bereikbaar en permanent gratis ondersteuning. Twijfel niet en laat die site door Densite maken!!!


SuperService Densite Webdesign

Nov 26, 2013 sterren door Bridget Thompson

Densite Webdesign,onzettend bedankt voor het opleveren van mijn website
Chardae Cosmetics.

Bij Densite Webdesign weten ze waar ze het over hebben. Een bedrijf die visie heeft en weet van professionele aanpak!

Alles ging perfect…… Snelle service, fijne telefoongesprekken en daarnaast een uitstekende begeleiding.

Het eind resultaat is top geen andere woorden voor.

Densite is zeker een gouden Tip.
!!!!!!!!! PETJE AF!!!!!!!!


Bedrijf met Visie en Professionele Aanpak.

Nov 09, 2013 sterren door INEP ''Casing & By Products Processing Systems''

Als leverancier van machines en installaties aan de voedingsmiddelenindustrie in Europa wilden wij graag een professionele Website hebben, in grote lijnen wisten we wel hoe onze website betreffende kleurstelling, logo, vormgeving, etc, er uit zou moeten komen te zien, maar juist dan is het een hele uitdaging om die ideeën ook in werkelijkheid uitgevoerd te zien. Door lang zoeken, informeren en vergelijken zijn we bij Densite Webdesign terecht gekomen.

Door professioneel aanpak en kennis van zaken bleek dit geen probleem te zijn voor Densite Webdesign, ze zijn dan ook op voortreffelijke wijze in staat geweest onze wensen te vertalen naar een mooie professionele website (www.inep.nl).

Ik heb de samenwerking met Densite Webdesign als zeer prettig en positief ervaren, het is een Bedrijf met Visie, Korte Lijnen en Professionele aanpak.


INEP ’’Casing & By Products Processing Systems’’

AtillA Fida
General Manager,


Enorm betrokken!

Nov 06, 2013 sterren door Olga Kuiper

Densite denkt over alles mee en neemt uitgebreid de tijd om je alles te leren! Echt geweldig. Ik kan niet anders zeggen! In vormgeving is hij ook heel erg goed! Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ik zeg: laat maken die website!


Heel erg bedankt!

Oct 24, 2013 sterren door Bobby Bruins

Ontzettend bedankt voor het prachtige ontwerp van mijn website! Ook de telefonische begeleiding heb ik als zeer duidelijk en plezier ervaren. Ik kan het zeker aanraden met Densite samen te werken, want dan weet je zeker dat je straks een pracht website hebt en daarbij uitstekende begeleiding!


Gevoel voor stijl

Oct 01, 2013 sterren door Gijs van der Stoop

Ik was op zoek naar een websitebouwer die ook in staat was om na te denken over het logo. Dat is zeker gelukt! De website is stijlvol, en er is een pakkend logo ontwikkeld. Hulde daarvoor!
Ook de geleverde service was (en is) van een heel hoog niveau. Hulde!


Website Laten Maken , USA 5.0 5.0 67 67 Bij deze wil ik densite bedanken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service van onze website.Binnen een week stond onze website online. Densite heeft volop m